Κυκλοφόρησε!!!





Με μεγάλη μου χαρά σας πληροφορώ ότι το πρώτο μου παιδικό βιβλίο βρίσκεται ήδη στα βιβλιοπωλεία ...

Αναζητήστε το και δεν θα χάσετε. 

Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία βασισμένη στην υιοθεσία του μικρού μου μαυρούλη γάτου, του Πάνθηρα. 
Μια ιστορία που ο ίδιος ήθελε να διηγηθεί ... 

Και, πιστέψτε με, τα λέει χαριτωμένα!


Σας παραθέτω το εξώφυλλο για να πάρετε μια ιδέα.
(Πατώντας με τον κέρσορα πάνω στην εικόνα μπορείτε να το δείτε καλύτερα.)





.... Συνεχίζεται... 


36 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΑΑΑ !!! :) :D Τελιωσα το πρωτο μερος και θελω να βγει και δευτερο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξερετε ποτε θα βγει στα βιβλιοπολεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ποσο θα κανει? (συγνωμη για τις ερωτησεις τις πολλες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιθανότατα να βγει σε μερικούς μήνες. Στο θέμα της τιμής δεν μπορώ να γνωρίζω ακριβώς ποσο θα κοστίζει αλλά υποθέτω όσο το πρώτο περίπου. .. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για τα σχόλια σου!

      Διαγραφή
  4. Παρακαλω,ηταν το πρωτο βιβλιο που διαβασα (δικο σου) και ηταν πολυ ωραιο και ανυπομονω πολυ για να βγει και ηθελα να ερθω στην παρουσιαση του βιβλιου σου αλλα οταν ειδα την δημοσιευση ειχε περασει η ωρα της παρουσιασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Μπορείς να έρθεις στις 25 Ιουνίου στο Πασαλιμάνι στην έκθεση βιβλίου όπου θα βρίσκομαι από τις 7 το απόγευμα ή στον Κορυδαλλό στις 23 Ιουνίου που θα κάνουμε μια εκδήλωση για την γιορτή βιβλίου. Θα αναρτήσω σύντομα τις δύο αυτές εκδηλώσεις. Πάντως θα κάνουμε κι άλλες παρουσιάσεις από Σεπτέμβρη! ... Χαίρομαι που σου άρεσε !

      Διαγραφή
  6. Ευχαριστω πολυυ θα προσπαθησω να ειμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορειτε να μου πειτε που θα ειναι η εκθεση βιβλιου στο πασαλιμανι στις 25 στο λιμανι θα ειναι ή σε οδο ? Και μπορω να φερω το βλιβλιο μου να μου το υπογραψετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο λιμάνι είναι... Στο περίπτερο 67 .. Και φυσικά μπορείς να το φέρεις μαζί .. Θα χαρώ να σε γνωρίσω!

      Διαγραφή
  8. και εγω και θα προσπαθησω να ειμαι :) θελω τοσο πολυ να γνωρισω την συγγραφεα του αγαπημενου μου βιβλιου και θελω πολυ να ερθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειδα επισης καποιες αναρτησεις σας.Και θελω να σας πω καταρχας και γω αγαπαω πολυ τις γατες και θελω να γινω και κτηνιατρος και συμφωνω με το βιντεακη στον τιτλο :Η ζωή μας πριν και μετά την γάτα... και συμφωνώ επίσης ότι μια γάτα σου αλλάζει την ζωή.Θέλω να πω επίσης ότι η γάτα διαφέρει από τον σκύλο γιατί μια γάτα μπορεί να σου χαρίσει συντροφιά αλλά και να σου διώξει το άγχος και επίσης μπορεί να σε καταλάβει όταν έχεις κάποιο πρόβλημα όπως λέτε και στο βιβλίο σας με την Εύα που λέει στον Πάνθηρα ότι αγαπάει την Αλίκη και τον Στέλιο και δεν θέλει να είναι δυστιχισμένη(είμαι λίγο ανορθώγραφος) δηλαδή η Εύα τους καταλαβένει και στα καλά και στα κακά τους και ο σκύλος σου κρατάει συντροφιά επίσης και είναι σαν την γάτα απλός κάποιες γάτες είναι πολύ έξυπνες και καταλαβένουν αυτά που τους λες ενώ κάποιοι σκύλοι όχι και επίσης διάβασα και την ιστορία σας με την γάτες στα παιδικά σας χρόνια και μου άρεσε η ιστορία σας με τις γάτες.Αυτά ήθελα να σας πω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου. Οι γάτες είναι πραγματικά υπέροχα πλάσματα και έχουν έναν μοναδικό τρόπο να αγαπούν. Και το δείχνουν με τον δικό τους τρόπο.
      Να γίνεις κτηνίατρος αφού τα αγαπάς τα ζωάκια . Θα τους δώσεις πολλή θετική ενέργεια . Θα είσαι πολύ καλός γιατρός .. Κι όπως λέει και ο Πάνθηρας Μαυρόγατος. .. ''πρέπει να πιστεύουμε στα όνειρά μας και να βάζουμε στόχους''....
      Να είσαι πάντα καλά και να μην το βάζεις κάτω! !!! Καλή συνέχεια να έχεις.

      Διαγραφή
    2. Συγγνώμη που αργώ να απαντήσω αλλά κάτι έχει πάθει η ειδοποίηση του email μου και δεν μου έρχεται το μήνυμα ότι έχω καινούριο σχόλιο. ΤΆ είδα τώρα μαζεμένα!

      Διαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σας : Είναι κι οι γάτες ένας λόγος για να ζει κανείς! Ομορφαίνουν τη ζωή μας, και μας διδάσκουν να μην το βάζουμε κάτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστώ πολύ.Θέλω πολύ να έρθω αύριο στην έκθεση βιβλίου αλλά μπορεί να μην μπορώ γιατί είναι λίγο μακρυά από εδώ που μένω αν γίνει κάποια έκθεση βιβλίου στην γλυφάδα και είστε και εσείς με τις εκδόσεις Μίνωας θα έρθω γιατί θέλω πολύ να σας γνωρίσω.Η έκθεση αύριο είναι στην μαρίνα Ζέας;(ρωτάω αν τύχη και μπορώ να έρθω) και επίσης μια τελευταία ερώτηση για σήμερα για το δεύτερο μέρος του Πάνθηρα Μαυρόγατου βρίσκεστε στη αρχή μέση ή τέλος (θέλω πολύ να βγει θα είναι φανταστικό)και συγνώμη αν σας κούρασα.Καλό απόγευμα και καλή συνέχεια. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κοντά είναι γιατί είπα μακρυά και μπορείτε να μου δώσετε οδηγίες για το που είναι γα να μην κάνω κάποιο λάθος άμα έρθω,συγνώμη που σας κουράζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημερα.
    Η έκθεση γίνεται ακριβώς πάνω στο Πασαλιμάνι δίπλα στη θάλασσα. Σου παραθέτω το link από το Αθηνόραμα μήπως και σε βοηθήσει. Έχει και χαρτη.
    Εναλλακτικά, μπορείς να ζητήσεις από κάποιον μεγαλύτερο συγγενή να σε φέρει αφού το θέλεις τόσο πολύ. Εκτός από το γεγονός ότι θα βρίσκομαι εκεί, είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία να δεις όλα αυτά τα βιβλία και τους εκδοτικούς οίκους. . Εύχομαι να βοήθησα.
    Όσο για το δεύτερο βιβλίο ... Προχωράει! :)
    http://www.athinorama.gr/daylife/event.aspx?eid=10017114

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.athinorama.gr/daylife/event.aspx?eid=10017114

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα και με τον πατέρα μου θα έρθω ή με την μητέρα μου θα έρθω ουτοσιάλος και θα ερχόμουν με κάποιον γονιό γιατί είναι μια φανταστική εμπειρία!!!Όπως λες και εσύ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εγω ειμαι που σας μιλησα στο fb στην ιστοσελιδα ''Πανθηρας Μαυρογατος''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να σας ρωτήσω τώρα που έμαθα ότι όλοι είναι αληθινοί στο βιβλίο η Αλίκη και ο Στέλιος ποίοι είναι και η κυρία που ήταν έγκυος και γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο στο προφίλ σας παρά μόνο να στείλω μήνυμα ; Θα ανεβάσω σύντομα τις φωτογραφίες με τις γάτες μου emoticon smile

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. και ο Νικήτας και κ. Τίτη ποίος και ποία είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. και ποίοι είναι η κα. Άννα και ο άντρας της ο Νίκος.Η κα. Άννα είναι η κα. που έχει fb και ονομάζεται Άννα Α. ; (την βλέπω στα likes)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν θα σου απαντήσω ποιος είναι ποιος για να μην χαθεί η μαγεία του βιβλίου! ... Μην βασανίζεις το μυαλό σου για να λύσεις το μυστήριο. Όλα τα ονόματα έτσι κι αλλιώς είναι αλλαγμένα. Εξάλλου, είπα ότι είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει στοιχεία μυθοπλασίας. Οπότε μην ψάχνεις τους ήρωες έναν προς έναν γιατί δεν έχει νόημα ... Κράτα μόνο τον Πάνθηρα και την Εύα ! Αυτά ... Να είσαι καλά και να έχεις μια όμορφη εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εντάξει και ευχαριστώ και δεν θα ξανακάνω άλλη ερώτηση παρά μόνο σε ποίο μέρος του βιβλίου είστε (αρχή,μέση ή τέλος);Καλό μεσημέρι,καλό απόγευμα για αργότερα να έχετε και εσείς μια όμορφη εβδομάδα και να είστε πάντα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στο βιβλίο σε πιο μέρος είστε αρχή μέση ή τέλος ;
    Καλό σας βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θα κάνετε εκδηλώσεις στα μέσα του Σεπτέμβρη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...