Άγριος πάνθηρας κατασπαράζει μικρό κροκοδειλάκι..(προσοχή!σκληρές εικόνες)

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πόση σκληρότητα μπορούν να κρύβουν τα ζώα μέσα τους...


Τον πανικό σκόρπισε ένας μαύρος άγριος πάνθηρας όταν ξέφυγε της προσοχής των υπευθύνων, σε ζωολογικό κήπο της Αλαμπάμαμα !
Αφού όρμησε σε ένα μικρό άτυχο κροκοδειλάκι που κολυμπούσε αμέριμνο εκεί τριγύρω και το σκότωσε με απίστευτη βαναυσότητα, επιτέθηκε και σε διερχόμενο τζιπ τουριστών. Το εξαγριωμένο αιλουροειδές προκάλεσε απίστευτη αναταραχή, τρέποντας σε φυγή τους τουρίστες που κατάφεραν να γλιτώσουν από τα δόντια του στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή.
Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου έσπευσαν να ακινητοποιήσουν τον πάνθηρα με ειδική υπνωτική τροφή σε κροκέτες, κι έτσι η ηρεμία και η γαλήνη επανήλθε στον ζωολογικό κήπο.

Ακολουθούν εικόνες από το συμβάν...

Προσοχή! Οι εικόνες είναι σκληρές και ίσως να μην τις αντέξουν κάποιοι...

Δείτε τις με δική σας ευθύνη ...











Με αυτή τη χιουμοριστική ανάρτηση ήθελα να σας ευχηθώ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!
Να προσέχετε τις κραυγαλέες ειδήσεις του ίντερνετ. Οι περισσότερες είναι στην πραγματικότητα κατασκευασμένες -όπως αυτή εδώ- με τη διαφορά ότι δεν έχουν τον έναν και μοναδικό ........
..........
ΠΑΝΘΗΡΑ ΜΑΥΡΟΓΑΤΟ!!!!! 


Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό είναι από το 2014 που ο Πάνθηρας ήταν μια σταλίτσα...
Ααααχ! Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα..






ΥΓ 2 .... Αναρωτιέμαι... Πρόσεξε κανείς το "Αλαμπάμαμα" ;;


Καλό Ιούλιο! 

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας κυρία Βάσια Ακαρέπη, είμαι η Ειρήνη και είμαι 9 ετων και θα ήθελα να σας πώ ότι... ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΝ ΠΑΝΘΗΡΑ ΜΑΥΡΟΓΑΤΟ! Και την γιαγιά Εύα. ( την είπα για να μην μείνει παραπονεμένη. Αλλά δεν είναι ότι δεν τη συμπαθώ απλά ίσως πει: Εμένα δεν με γράψανε;). Τέλως πάντων, έχω διαβάσει και τα δυο βιβλία και είναι σούπερ! Ανυπομωνώ να βγει το 3! Αν βγει. Θα βγει;Θα ήθελα να μου απαντήσετε σύντομα. Ευχαριστώ πολύ Ειρήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...