Πάνθηρα, Πάνθηρα ....είσαι εδώ;

Καλημέρα φίλοι μου..


Την Τρίτη 23 Ιουνίου θα βρίσκομαι στην Γιορτή Βιβλίου που θα γίνει στην πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό για να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για τη φιλαναγνωσία, παίζοντας παιχνίδια και ζωγραφίζοντας παρέα με τον Πάνθηρα Μαυρόγατο. Θα είναι μεγάλη μου χαρά να σας δώ από κοντά...
Η Εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8.30μμ και στο χώρο θα υπάρχει ειδικός του face painting που με τα πινέλα του θα γατομεταμορφώσει τους μικρούς μας φίλους.

Ελάτε να παίξουμε και να διασκεδάσουμε γνωρίζοντας τον μαγικό κόσμο του Πάνθηρα Μαυρόγατου!



Όμως δεν τελειώνουμε εκεί ...

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου θα βρίσκομαι στο περίπτερο των εκδόσεων Μίνωας, στην έκθεση βιβλίου στο Πασαλιμάνι .
Ελάτε να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για το βιβλίο, για τις γάτες, για τα παιδιά, και για ότι άλλο επιθυμείτε.. Θα βρίσκομαι εκεί από τις 8.00μμ μέχρι τις 11.00μμ

Σας περιμένω ...

5 σχόλια:

  1. γατοφανταστικά νέα!!!χίλια μπράβο!!!! θα σε συστήσω σε όλες μου τις γατοφιλενάδες έχεις υπέροχο γατένιο μπλογκ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! ... Εύχομαι να τα λέμε συχνότερα ! :) Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα!

      Διαγραφή
  2. Έχει ένα φοβερό γατίσιο μπλογκ όχι απλός υπέροχο γατένιο μπλογκ ένα φοβερό!!!!Εντωμεταξύ εμένα οι φίλοι μου με κοροιδέυον (όχι όλοι) γιατί λένε ότι διαβάζω βιβλία για μωρά(γιατί νομίζουν ότι το ''Πάνθηρας Μαυρόγατος'' είναι για μωρά).Εγώ διαφωνώ αλλά εκείνοι συνεχίζουν και δεν διαβάζουν και βιβλία όταν σε σύστησα σε αυτούς είχαν αδιάφορη στάση.Εγώ όμως πιστεύω ότι εσύ είσαι η καλύτερη συγγραφέας διότι αγαπάς τις γάτες,γράφεις φανταστικά βιβλία,έχεις πολύ καλό χαρακτήρα τι άλλο να πω;Είσαι η καλύτερη συγγραφέας από όλους-ες.Ελπίζω σήμερα να τα πούμε και από κοντά στην έκθεση!!!!Καλή συνέχεια σε όλους και καλό απόγευμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι φίλοι σου κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι είναι σημαντικό να διαβάζουμε βιβλία! Να είσαι καλά...
      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ και εσείς να είστε πάντα καλά.Μακάρι να το καταλάβουν.Καλό βράδυ για αργότερα και καλή συνέχεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...